Tisztaság = egészség! Fürdőköpenyek, törölközők, fürdőlepedők, kádkilépők között böngésztünk

Az igazi nyári hőségben különösen fontos a rendszeres tisztálkodás – ami a fontossága mellett kellemesen fel is üdíti a testet! Annak érdekében, hogy ez az élmény a lehető legtökéletesebb, legfrissítőbb legyen, a Tchibo webáruház heti ajánlatában most olyan fürdőszobai eszközöket, textileket és bútorokat találunk, amelyek segítenek ennek elérésében, és igazán feldobják a fürdőszobát, és ezáltal a hangulatot is! Egy kattintás, és felfedezhetjük a tengerészkék és a fehér színek kombinációját felvonultató kínálatot, lássunk hát néhány darabot a jobbnál jobb ajánlatok közül!

 

 

      

A velúr fürdőköpeny tökéletes választás fürdés után, vagy bármikor, amikor igazán szeretnénk ellazulni otthon – de akár egy wellness hétvégén is gondoskodik az otthon megszokott kényelmes puhaságról! A biopamutból készült köpeny kétrétegű: kívül puha, fehér alapon vékony kék csíkos velúr, belül pedig egyszínű, fehér frottír biztosítja a vádliig érő köpeny nedvszívó képességét. A köpenyen két rávarrt zseb, és egy kapucni is van, emellett rögzített megkötő és akasztó is található rajta, így viselve is tökéletesen szabályozhatjuk a bőségét, és használaton kívül is könnyedén rögzíthetjük a helyén.

 
       

 

A 140x70 cm-es csíkos törölköző, amely három színben érhető el a kínálatban, különösen puha, jó nedvszívó képességű frottíranyagból készült, ráadásul igazán különleges a szerkezete is: különböző hosszúságú szálainak köszönhetően kellemes érzést ad a bőrön, amit csak tovább fokoz a nagyarányú biopamut tartalom is. A törölközők stabil rögzítéséről akasztók gondoskodnak, amelyeket mind a rövid, mind a hosszú oldalra is elhelyeztek. A sötétkék, szürke és világoskék színek között biztosan találunk kedvünkre valót a puha törölközőből, akár otthonra, akár szaunalátogatáshoz használnánk azt!

 


 

Hasonlóan jó választás lehet a szintén 140x70 cm-es méretű frottír fürdőlepedő is, amit szürke és világoskék színben vásárolhatunk meg. A különösen puha és nedvszívó darabok biopamutból készültek, szélükön szövött szegély található, illetve akasztók a hosszú és a rövid oldalon is a stabil rögzítés érdekében. A kellemes anyagú fürdőlepedő egyetlen fürdőszobából sem hiányozhat, érdemes lehet épp ezért most beszerezni a heti ajánlatból!

 
       

 

A nagyobb méretű fürdőlepedőket kedvelők is többféle anyagból készült megoldás közül választhatnak: a biopamutból készült, 100x200 cm-es csíkos jacquard fürdőlepedő puha, nedvszívó anyagával és vidám csíkozásával igazán feldobja majd a hangulatot, akárhol használjuk is! A fehér és sötétkék csíkok mellett piros színű szegélyeket találunk a rövidebb oldalain, valamint apró, hímzett tengeri csikó mintát az egyik sarokban. Ez a mintázat nagyban is visszaköszön a csíkozáson, ahol inverz megoldással került fel nagy méretben is a fürdőlepedőre a kedves kis állat képe. A rövid és hosszú oldalon is megtalálható akasztó emellett biztosítja a praktikumot is!

 

 

A tengeri csikó minta visszaköszön a nagyméretű, 150 cm átmérőjű kerek frottír fürdőlepedőn is, amelyen 5 cm hosszúságú rojtok is találhatók díszítésként. A puha, nedvszívó darab világoskék alapszínén vízfestékkel húzott csíkokra emlékeztető, sötétkékebb minta található, amelyen nagyméretű, bordós árnyalatú tengeri csikó látható. Akár bele burkolózva, akár a vízparton rajta elnyúlva kényeztető érzést nyújt majd kellemes puhaságával, ráadásul a tengeri világot idéző színek és minta tovább fokozza majd a nyári hangulatot, akárhol is döntünk a fürdőlepedő mellett!

 

A visszafogottabb, egyszerűbb mintákat kedvelők is találnak maguknak megfelelőt a nagyméretű fürdőlepedők közül, hiszen a kék XL méretű fürdőkendő egyszerű megjelenésével éppen ilyen darab! A csomózott rojtokkal díszített, 95%-ban biopamutot tartalmazó kendő sötétkék alapszínén világosabb kék csíkok húzódnak a rojtos széleken. A nedvszívó frottír hátoldalnak köszönhetően tökéletes választás szaunatörölközőnek és strandlepedőnek egyaránt, de visszafogott megjelenésével akár kanapétakaróként is használhatjuk, hogy egyetlen kiegészítővel adjunk új jelleget a nappalinak!

 

A teljes heti kínálatban további hasznos és esztétikus darabokat is találunk – zuhanyfejek, fürdőszobabútorok, törölközők és egy sor egyéb textil és tárolási kiegészítő közül válogathatunk, amelyek egytől egyig magukon viselik a tengerész-stílust!